Zeven nieuwe HEMA’s in zeven dagen

Zeven plaatsen in België en Nederland hebben sinds deze week allemaal een eigen HEMA-vestiging. Hiermee komt het totale aantal nieuw geopende HEMA-vestigingen dit jaar op vijfendertig. Tielt, Deinze, Oirschot, Prinsenbeek, Zwolle, Rotterdam en Ter Aar zijn de plekken waar de oer-Hollandse formule afgelopen week haar deuren opende.

Begin 2008 sprak directievoorzitter Ronald van Zetten de ambitie uit de komende jaren met gemiddeld vijftig vestigingen per jaar uit te breiden. “Amper tien maanden later openen we binnen één week zeven nieuwe vestigingen. En we zijn nog niet klaar, eind december hopen we in totaal zo’n 55 nieuwe filialen te hebben geopend”, jubelt Van Zetten.

Met de opening van het 61ste en 62ste Belgische filiaal in Tielt en Deinze verstevigt HEMA haar basis op haar tweede thuismarkt. “HEMA wil de komende jaren verder uitgroeien tot een internationale speler. De afgelopen maanden hebben we bewezen dat wij snel kunnen inspelen op mooie en goede kansen. In eerste instantie zoeken wij daar naar in de landen waar wij reeds operationeel zijn, maar ook andere ons omringende landen sluiten we zeker niet uit. ”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!