Stormloop op hotelvouchers Kruidvat

De hotelactie van winkelketen Kruidvat en Fletcher Group ontketende dinsdagochtend een ware stormloop. Binnen een uur waren alle honderdduizend vouchers compleet uitverkocht. De drogisterijketen komt vrijdag met nog eens honderdduizend vouchers om boze klanten tegemoet te komen, zo meldt De Telegraaf woensdag.

Veel Kruidvat-klanten zijn boos over de stunt waarbij dinsdag voor 9,95 euro hotelvouchers konden worden bemachtigd. Door een foutje in de folder gingen sommige mensen er met twintig kaarten tegelijk vandoor. De mensen die wel vouchers hadden, konden de hotels niet boeken.

Met de kaartjes van 9,95 euro per stuk kunnen klanten een nachtje slapen in een 3- of 4-sterrenhotel van hotelketen Fletcher. De site waar Kruidvat-klanten hun kaartje konden activeren (www.fletcheractie.nl) was lange tijd onbereikbaar. Inmiddels is de capaciteit uitgebreid en kunnen mensen weer inloggen.

De drogisterijketen zegt verbaasd te zijn over de stormloop. "We hadden wel gehoopt dat het een succes zou worden, maar dat er zoveel mensen op de kaartjes afkwamen, hadden we niet kunnen voorspellen", aldus woordvoerster José Mes. Ook voor Fletcher-directeur Rob Hermans verliep de actie boven verwachting. “Ik was optimistisch over het succes van onze actie, maar dit had ik zeker niet verwacht”, aldus de directeur tegenover TourPress.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!