Retailcity.nl helpt retailers online

Vier ondernemers starten per eind maart een online winkelplatform voor retailers. Het gaat om de website RetailCity.nl, waar consumenten 24/7 aanbiedingen, nieuws, foto’s, video’s en winkelinformatie kunnen bekijken van de winkels in hun gemeente.

“Met het idee willen we winkeliers in Nederland een helpende hand bieden in hun online aanwezigheid en bij het bereiken van de consument die zich steeds vaker online oriënteert”, vertelt Maarten van Vliet, één van de initiatiefnemers. Tevens hoort bij het initiatief een magazine, dat enkele keren per jaar zal verschijnen. Inmiddels is het initiatief samen met winkeliers en winkeliersverenigingen uitgedacht en uitgewerkt in tien gemeentes.

RetailCity moet uitgroeien tot een cross-mediaal winkelplatform waar consumenten en winkels elkaar treffen. Dit vanuit een lokale opzet. “Bij de landelijke uitrol van het initiatief zullen grote retailketens ook de mogelijkheid krijgen zich in meerdere regio’s te presenteren”, aldus Van Vliet.

Retailers kunnen deelnemen aan RetailCity tegen gunstige tarieven. Het websitepakket 'Lite' is gratis en biedt de winkelier uitgebreide mogelijkheden voor het presenteren van de winkel en aanbiedingen. In het maartnummer van RetailTrends kunt u meer lezen over dit initiatief. Kijk voor meer informatie op RetailCity.nl of stuur een mail naar info@retailcity.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!