'Windows 7 mogelijk al in september uit'

De opvolger van Microsofts besturingssyteem Vista, Windows 7, is in september of oktober dit jaar al beschikbaar. Dat zei de topman van een Taiwanese laptopbouwer. De topman van Compal Electronics, een bedrijf dat laptops voor Hewlett-Packard maakt, meldde dat Windows 7 volgens planning in september of begin oktober zal worden verscheept. Dat schrijft persbureau Bloomberg woensdag.

Microsoft zelf heeft geen officiële datum genoemd. Eerdere speculaties mikten op een release in 2010, of op zijn vroegst eind 2009. Het meest recente besturingssysteem van Microsoft, Vista, krijgt veel kritiek omdat het te veel van computers zou eisen. Een spoedige komst van Windows 7 zou een manier voor Microsoft kunnen zijn om de tegenvallende Vista-verkoop goed te maken.

Om ontevreden Vista-gebruikers tevreden te stellen, zou Microsoft zelfs overwegen een gratis update van Vista naar Windows 7 beschikbaar te maken. In januari gaf Microsoft al een testversie van Windows 7 vrij. Na enorme belangstelling haalde Microsoft de bètaversie weer van het internet.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!