Spuimarkt wint NRW Jaarprijs 2009

De Haagse Spuimarkt is verkozen tot beste winkelcentrum van Nederland. Dat vindt de jury van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW). De jury noemt Spuimarkt ‘één van de eerste geslaagde combinaties van retail en leisure in ons land’.

Naar het oordeel van de jury blinkt Spuimarkt uit door het vernieuwende karakter van het project en het professionele, indrukwekkende en gedurfde ondernemerschap van de ontwikkelaars. Ook vindt de jury dat het project een vliegwieleffect heeft op de omgeving en is het ‘een geweldig onderdeel van het Spuikwartier dat het centrum van Den Haag internationaal op de kaart zet’.

Spuimarkt is een deelproject van Spuikwartier. In het gebied Spuikwartier vindt de herontwikkeling en nieuwbouw van winkels, woningen en uitgaansvoorzieningen plaats. Behalve Spuimarkt, is in 2007 ook het Rabbijn Maarsenplein in gebruik genomen. De komende jaren staat de ontwikkeling van de resterende plandelen (voormalig Marks en Spencer-terrein, Asta locatie en gebied achter de Bijenkorf) op stapel. Dit omvat naast woningen, een hotel en parkeerplaatsen, in totaal nog eens zo'n 15.000 m2 winkels en horeca.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!