Ruim een miljoen iPhones verkocht in drie dagen

Er zijn drie dagen na het begin van de verkoop van de nieuwste iPhone al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Ook is de nieuwe iPhone 3.0-software binnen vijf dagen al door zes miljoen klanten gedownload. Zo meldt Apple trots, aldus het Algemeen Dagblad.

De nieuwe iPhone 3GS, de volgens Apple snelste en krachtigste iPhone tot nu toe, heeft veel nieuwe functies en een verbeterde snelheid en prestaties. Het nieuwe model is tot tweemaal sneller dan iPhone 3G en heeft een langere gebruiksduur van de batterij.

Voor bezitters van een iPhone 3GS zijn er meer dan 50 duizend programma's verkrijgbaar via de App Store van Apple, de grootste onlinewinkel met programma's ter wereld, waar al meer dan een miljard programma's zijn gedownload.

In Nederland start T-Mobile vrijdag 26 juni bij de T-Mobile Shop in Almere met de verkoop. Er zijn 200 exemplaren beschikbaar om bellend de winkel mee uit te lopen. T-Mobile verwacht een grote belangstelling. De iPhone 3GS is er in een 16-GB model en een nieuw 32-GB model.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!