Super de Boer haalt Party uit schappen

Supermarktketen Super de Boer heeft de nieuwste editie van het roddelblad Party uit de schappen gehaald. Dit uit piëteit met Sylvie van der Vaart. Dat heeft het bedrijf donderdag aan RTL Boulevard laten weten, zo meldde het tv-programma.

Op de voorpagina van het tijdschrift wordt deze week een fotomanipulatie afgebeeld waarop Sylvie van der Vaart te zien is zonder haar. Bij de vrouw van voetballer Rafael van der Vaart werd een maand geleden borstkanker geconstateerd. Vorige week is zij met succes geopereerd, vanaf volgende maand krijgt ze preventief chemotherapie.

Onder de kop ‘Sylvie’s vrees’ plaatste Party deze week een foto op de voorpagina waarop haar haar is weggemonteerd. De advocaat van het paar noemde de montage ‘totaal gevoelloos’ en kondigde juridische stappen aan tegen het weekblad. Ook Super de Boer is het daar mee eens. Party heeft in een verklaring laten weten achter de foto te blijven staan.

Volgens RTL Boulevard is het voor het eerst dat een supermarkt op eigen initiatief een tijdschrift uit de schappen haalt.




Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!