Nieuwe directie voor AKO

Roland van Geest zal zich terugtrekken uit de hoofddirectie van leeswinkelketen AKO. Dit naar aanleiding van de onlangs bekend gemaakte nieuwe directiestructuur binnen het moederconcern Audax. “AKO heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt van 77 winkels naar ruim 100”, aldus Van Geest. “Het nieuwe directieteam kan zich volledig richten op een verdere optimalisatie van de bestaande winkels en de uitbouw naar de beoogde 125 filialen.”

Met ingang van 1 augustus wordt het nieuwe AKO directieteam gevormd door commercieel directeur Sjaak Mark en financieel directeur Evert Bancken. Beide zijn al sinds vele jaren werkzaam bij AKO en waren al lid van het managementteam.

Van Geest was sinds augustus 2005 als algemeen directeur verantwoordelijk voor de leeswinkelketen. “Uiteraard blijf ik vanuit mijn  rol als hoofddirecteur Uitgeverijen & Retail bij Audax nauw betrokken bij AKO ”, aldus Van Geest. Hij zal zijn functie binnen het moederconcern Audax gaan combineren met de Amsterdamse uitgeverij Audax Publishing, waar hij sinds april van dit jaar als algemeen directeur verantwoordelijk voor is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!