Lichte verbetering cijfers Beter Bed

Het gaat redelijk met beddenretailer Beter Bed. Het bedrijf heeft in het tweede kwartaal winst geboekt, maar die is wel veel lager dan een jaar eerder. Toch ligt de winst hoger dan de uitgesproken verwachting, zo bleek vrijdag uit de publicatie van de tweedekwartaal- en halfjaarresultaten.

De nettowinst in het tweede kwartaal kwam uit op 800 duizend euro tegen 2,9 miljoen euro een jaar eerder. Beter Bed verhoogde in juli de winstverwachting naar 500 duizend euro terwijl eerst van een verlies werd uitgegaan. De winst over de eerste zes maanden is uitgekomen op 6,2 miljoen euro, gelijk aan de uitgesproken verwachting van zes miljoen euro. Vorig jaar hield Beter Bed 10,9 miljoen euro over onder de streep.

Het bedrijfsresultaat bedroeg in het tweede kwartaal 1,3 miljoen euro tegen 4,1 miljoen euro in dezelfde periode in 2008. Over het eerste halfjaar kwam het bedrijfsresultaat uit op negen miljoen euro, tegen 14,9 miljoen euro een jaar eerder. Het bedrijf verwacht voor het derde kwartaal een nettowinst van 3,5 miljoen euro. Een jaar eerder stond er een bedrag van 4,3 miljoen euro onder de streep.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!