Genomineerden Beste Starter

De genomineerden voor de ING Retail Jaarprijs Beste Starter 2009 zijn bekend. De Rotterdamse retailers LokalHeroz (herenmode en jeans) en SHPPR (damesmode) en de Tea Bar (thee en koffie) en Van Soest (chocolaterie/patisserie), beiden uit Amsterdam, dingen mee naar de prijs.

De jury heeft zich gericht op een vernieuwend winkelconcept, originaliteit, onderbouwing met solide ondernemingsplan, financiële resultaten vanaf de start en mogelijkheid om de formule verder uit te rollen.

Tijdens het Retail Excellence Event op dinsdag 6 oktober krijgen de vier kanshebbers de mogelijkheid om samen met een topman/-vrouw uit de retailbranche hun formule te presenteren aan het publiek (bestaande uit 250 topretailers). Opzet van de presentatie is à la het KRO-programma Dragons’ Den. Het publiek kiest met behulp van stemkastjes haar twee favorieten. De jury neemt de waardering van de zaal mee in het verdere proces in de keuze voor de winnaar.

De prijsuitreiking voor de ING Retail Jaarprijs Beste Starter zal plaatsvinden tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 11 november.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!