Livera ziet omzet stijgen

Lingeriewinkelketen Livera heeft zijn omzet de eerste zes maanden van dit jaar met drie procent zien toenemen. Hiermee presteert de keten beter dan de totale bodyfashion-markt. Deze markt stond over dezelfde periode acht procent in de min. Dit meldt Livera in een persbericht.

"Livera begeeft zich in het middensegment. De klant koopt nu eerder basics en minder luxe artikelen", aldus directeur Marja Veenstra. "Daarnaast hebben we binnen het assortiment een flinke vernieuwingsslag gemaakt. Dit geldt ook voor onze folders en huisstijl. Zo laten onze folders het totale Livera-assortiment zien, afgewisseld met zorgvuldig gekozen aanbiedingen met als doel traffic naar de winkels."

De fashionketen ziet voor aankomende jaren voldoende groeipotentie in de markt. Hierbij kijkt men vooral naar XL-winkels op A1-locaties en servicepunten in ziekenhuizen. Ziekenhuizen in Leeuwarden, Almelo en binnenkort Apeldoorn hebben een Livera-servicepunt. Marja Veenstra: "Wij gaan voor 145 winkels in 2010 en zoeken nog enthousiaste, professionele ondernemers."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!