Nieuwe keten voor elektrische voertuigen

Aan de Amsterdamse Overtoom opent over drie weken de eerste vestiging van Juizz. De winkelketen richt zich op de verkoop van een groot aantal soorten elektrische voertuigen. Dat meldt het Financieele Dagblad.

Juizz gaat onder meer bakfietsen, elektrische fietsen, scooters, city bugs en Segways verkopen. Deze voertuigen gaan in rap tempo de wereld veroveren, verwacht initiatiefnemer Bert Hulscher, die samen met Ralf van Kempen in de formule investeert. Op termijn moeten ook elektrische auto’s aan het aanbod worden toegevoegd.

Op dit moment is er nog geen fatsoenlijke plek om elektrische voertuigen te kopen, meent Hulscher. “Het is heel makkelijk om in China, waar enorm veel elektrische scooters rondrijden, allerlei rotzooi in te laden en hier op de markt te dumpen. Er zijn veel nepscooters op de markt. Maar die zijn zo kapot of weggeroest. Wie die koopt, is daarna voor altijd op zo'n scooter afgeknapt.”

De winkel aan de Overtoom telt zo’n driehonderd vierkante meter. Volgend jaar moeten er ook vestigingen in Utrecht en Rotterdam komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!