Meer duurzaam voedsel op komst

Het aanbod van duurzaam geproduceerd voedsel moet worden uitgebreid. Niet alleen in de winkel, maar ook in het restaurant en de bedrijfskantine. Dat heeft minister Gerda Verburg (LNV) woensdag afgesproken met organisaties van boeren, de levensmiddelenindustrie, supermarkten en catering.

Zij zetten woensdag in Woerden hun handtekening onder 'inspanningsverplichtingen' om te komen tot verduurzaming van voedsel. Het gaat dan bijvoorbeeld om minder gebruik van energie of water, dierenwelzijn en minder verspilling van ingrediënten.

Een stuurgroep ziet erop toe dat het niet bij mooie woorden blijft, maar dat er ook resultaten worden geboekt.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!