Winnaars ING Retail Jaarprijs

Rituals en Linneweever Optiek zijn de grote winnaars van de vakjuryprijzen van de ING Retail Jaarprijs. Rituals sleepte de prijs in de wacht voor Beste Winkelketen en Linneweever Optiek uit Wateringen kwam als Beste Zelfstandige Winkel uit de bus. De Keurslager is winnaar van de Publieksprijs Beste Winkelketen.

Cosmeticaketen Rituals wordt door de twaalfkoppige jury geprezen omdat ze ijzersterke kwaliteit biedt voor een eerlijke prijs. Daarnaast is het personeel volgens de jury ongekend deskundig, geïnteresseerd en klantgericht. ‘De formule behoort inmiddels niet alleen meer tot de top van de Nederlandse retail, maar ook steeds meer tot die van de internationale detailhandel’, aldus het juryrapport.

Linneweever Optiek is een van de meest gerenommeerde opticiens van ons land, oordeelde de jury. Het panel spreekt vol lof over de sfeer en servicegerichtheid, het marketingbeleid en de hoge kwaliteit van de merkenmix.

De Keurslager heeft de Publieksprijs Beste Winkelketen binnengehaald. De slagersvereniging wist op de aspecten personeel en service de hoogste scores te halen.

In het twaalf pagina’s tellende Retail Jaarprijskatern, dat RetailTrends ook dit jaar exclusief publiceert, wordt ingegaan op de nieuwe doelen van de Stichting Retail Jaarprijs. Daarnaast wordt uiteraard aandacht besteed aan de winnaars en genomineerden van de vakjury- en publieksprijzen.

Het gehele artikel is te lezen in het novembernummer van RetailTrends.
Een jaarabonnement op RetailTrends? Klik hier
U kunt een gratis proefnummer aanvragen via sales@retailtrends.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!