HEMA succesvol met eigen academie

HEMA is gestart met een opleidingsprogramma voor het opleiden van leidinggevenden. De zogenaamde HEMA academie is een online opleidingsinstituut voor profit en non-profitorganisaties. Bedrijven kunnen voor medewerkers opleidingsabonnementen afsluiten met diverse cursuspakketten, die een jaar lang onbeperkt gevolgd kunnen worden vanaf iedere locatie met een internetverbinding.

“Managers maken veel gebruik van onze online cursussen waarbij gebleken is dat er een grote behoefte is aan speciale online managementopleidingen. Om aan deze vraag te beantwoorden, hebben we het Management Opleidingspakket geïntroduceerd”, aldus Carolien Voorhuis, verantwoordelijk voor HEMA academie.

Het Management Opleidingspakket bestaat uit een toenemend aantal cursussen waarin zowel praktische als theoretische onderwerpen zijn opgenomen. De praktische onderwerpen richten zich onder meer op Word, Excel, PowerPoint, foutloos schrijven, zakelijk Engels , zakelijk Duits en succesvol onderhandelen.

Het opleidingsniveau van de theoretische opleidingen is divers en loopt uiteen van mbo- tot hbo/wo-niveau. Zo is er op mbo-niveau de NEMAS-basismanagementopleiding voor medewerkers in het middenkader die willen doorgroeien tot leidinggevende. Na deze opleiding weet men wat het betekent om de bedrijfsstructuur in kaart te brengen, bedrijfsprocessen te optimaliseren en collega’s effectief te begeleiden.

Daarnaast biedt HEMA als eerste online opleidingsinstituut de hbo/wo-opleiding Management Bouwstenen, gebaseerd op ‘The Art of Management’ van Marcel Nieuwenhuis. Hierin worden de zes managementbouwstenen behandeld; strategie, structuur, cultuur, mensen, middelen en resultaten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!