Kijkshop verder met nieuw management

Kijkshop begint het nieuwe decennium onder leiding van een nieuw management. Frank Pruijn neemt als nieuwe coo de dagelijkse leiding over van Andreas Gast, die deze functie afgelopen jaar ad interim vervulde. Rob Krijnen is aangesteld als manager category management.

Pruijn heeft ruime ervaring opgedaan in de retailwereld, onder meer bij Gillette (Braun en Oral-B) en bij Procter & Gamble. Hij startte zijn carrière bij Kijkshop begin 2008 als commercieel directeur. De afgelopen twee jaar heeft hij samen met de Zweedse eigenaar Ayad Al Saffar en Andreas Gast succesvol gewerkt aan het creëren van een gezonde basis bij Kijkshop. Als coo gaat Pruijn zich primair richten op de omzetontwikkeling en winkeluitstraling en zal hij de winkelketen met meer dan honderd filialen aansturen.

Naast de benoeming van Pruijn heeft Kijkshop Rob Krijnen aangesteld als manager category management. Hiervoor was Krijnen in dienst van de Nederlandse Expert Group BV, waar hij verantwoordelijk was voor het strategisch en tactisch inkopen van de productgroepen witgoed en klein huishoudelijk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!