Cook & Co breidt uit

Kookformule Cook & Co wil meer winkels in Nederland. De formule, die in 2005 haar eerste winkel opende, opent in Veenendaal de negentiende kookwinkel. De deuren zullen woensdag 10 maart openen in winkelcentrum Corridor Passage.

“Met de komst van Cook&Co kunnen ‘culifreaks’ zich verlekkeren aan culinaire inspiratie en smakelijke ideeën”, aldus de winkeleigenaar in een persbericht. De winkel is verdeeld in vijf thema's: bij TO TASTE vindt de klant onder meer kruidenmengsels, antipasti en chocolade.

Bij TO COOK is een breed assortiment pannen, messensets, keukenhulpjes en bakvormen te vinden. Leuke dingen voor op tafel zoals serviezen, bestek, (wijn)glazen, servetten en tafelkleden zijn ingedeeld bij TO DECORATE. Kijk bij TO STORE voor luxe afvalverzamelaars of brood- en koektrommels. TO READ vertegenwoordigt een ruime keuze kookboeken. Kortom, een winkel voor mannen en vrouwen, jong en oud, met een passie voor koken, lekker eten en gezellig tafelen.

Om de producten die Cook&Co in huis heeft te kunnen proeven en ontdekken worden er regelmatig demonstraties en proeverijen gegeven. In april volgen winkelopeningen in Den Haag en Alkmaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!