Karwei opent winkel in The Wall

Doe-het-zelfketen Karwei opende gisteren haar deuren in The Wall XLstores Utrecht. Het filiaal is gevestigd in de staart van The Wall, waar ook LEEFtrends en McDonald’s huizen. Met een oppervlakte van circa 5.600 vierkante meter is de vestiging daarmee de grootste bouwmarkt in de gemeente Utrecht.

Naast elektronica (Saturn, BCC), speelgoed (Toys XL), kleding en sportmaterialen (Topshelf) is het winkelcentrum met de combinatie van Karwei en LEEFtrends een woon- en doe-het-zelfcluster rijker. Met de komst van Karwei is de staart van het winkelcentrum gevuld.

In het middendeel van The Wall is nog dertig procent van de ruimte beschikbaar voor winkeliers. Momenteel worden er diverse gesprekken gevoerd met geïnteresseerde partijen op het gebied van retail en leisure die zich willen vestigen in The Wall. De kop zal naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar worden opgeleverd. Vanaf dat moment is in The Wall de volledige 65 duizend vierkante meter winkeloppervlakte beschikbaar voor huurders en gebruikers van dit winkelcentrum.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!