Intres lanceert Sport Quality Stores

Retail serviceorganisatie Intres lanceert deze week Sport Quality Stores, een merknaam voor ondernemers met een winkel in sportartikelen. Dat meldt Fashion United op haar site. Zelfstandige sport-franchisenemers kunnen zich, door deze merknaam te gebruiken, beter profileren in de sportmarkt, zonder zich gelijk aan te sluiten bij een formule.

“Er was een duidelijke behoefte om onder een gezamenlijke naam naar buiten te treden, zonder dat zij zichzelf daarmee in een formuleconstructie positioneren”, aldus Emiel Poeisz, general manager sport bij Intres Retailsamenwerking. De sportondernemers die zich aansluiten bij Sport Quality Stores behouden dan ook hun zelfstandigheid en blijven hun eigen winkelnaam voeren. Wel kunnen ze gebruik maken van gezamenlijke folders voorzien van een speciaal logo en exclusieve acties met A-leveranciers.

In totaal zijn er 81 zelfstandige sportvestigingen bij Intres aangesloten. De ondernemers zijn vrij om er voor te kiezen zich aan te sluiten bij Sport Quality Stores.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!