Bakker Hillegom lanceert online-platform

Het tuinpostoderbedrijf Bakker Hillegom zal dit najaar in negentien landen een nieuw online-winkelplatform lanceren. Dat meldt Twinkle Magazine op zijn site. Met de nieuwe shop wil de tuinleverancier inspelen op beleving en advies op maat.

Momenteel voert Bakker Hillegom nog in alle negentien landen zeer verschillende webshops. Na de uitrol van het nieuwe platform, waar Eperium voor zal zorgen, zullen alle webwinkels gelijk zijn aan elkaar en kunnen de shops vanuit één centraal punt worden beheerd. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om de shops een eigen design te geven en per webshop een lokaal assortiment te bieden.

Tevens zullen tools als video over onderhoud van de tuin, een forum en een 3D gardenplanner aan de site worden toegevoerd. “Het kiezen van planten en bloemen, maar zeker ook het inrichten van een volledige tuin hangt samen met emoties en beleving”, aldus Jaap Cuperus, e-commerce manager bij Bakker Hillegom. “Onze nieuwe webwinkel geeft bezoekers die beleving, compleet met uitgebreide en persoonlijke tuinadviezen afgestemd op jaargetijde en land.”

De nieuwe webshop zal onder meer worden gelanceerd in de Benelux, Scandinavië, Engeland, Ierland, Italië, Frankrijk en Tsjechië.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!