Buy.com lanceert white label shop

De Amerikaanse online-retailer Buycom gaat komende herfst een white label shop lanceren. Dat laat Neel Grover, ceo van de webshop, aan Internet Retailer weten, zo meldt Twinkle Magazine. Met de nieuwe webwinkel krijgen retailers de mogelijkheid producten van Buy.com te verkopen via hun eigen site.

Dit is de eerste grote verandering die Buy.com doormaakt sinds de overname door de Japanse internetmarktplaats Rakuten Inc. De webwinkel zal in eerste instantie gaan samenwerken met twee grote retailers. Zij zullen de white label shop voor het einde van het jaar aan hun site hebben toegevoegd. Eind 2010 kunnen ook kleine en middelgrote webshops de white label shop toevoegen aan hun site.

De verkooptransactie kan op deze manier op de webshop plaatsvinden en tevens hebben webshopeigenaren die de white label shop voeren zelf de controle over de uitstraling en het design van de webwinkel. Wanneer een webwinkelier via de white label shop een verkoop realiseert van een retailer die zijn producten op Buy.com heeft staan, ontvangen zowel de webshopeigenaar als Buy.com een commissie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!