Nieuwe directeur SPORT 2000

Jan van de Wouw treed per 1 oktober in dienst bij Euretco als de nieuwe directeur van de formule SPORT 2000. Hij zal eindverantwoordelijk zijn voor de verdere groei van het marktaandeel van de SPORT 2000-formule in de Nederlandse sportmarkt.

Van de Wouw is afkomstig van BP waar hij als marketingmanager Nederland verantwoordelijk was voor zowel de consumentenmarkt als business to business. Daarnaast was hij onder meer werkzaam voor Ahold, heeft hij verschillende retailprojecten geleid voor Accenture en was hij bij BP ook lid van het managementteam. 

Het directieteam van Euretco is blij met het korte tijdsbestek waarbinnen in de onverwacht ontstane vacature bij de formule SPORT 2000 kon worden voorzien. ‘Met de per 1 september aangestelde manager buying & merchandising, Damy Rutjes, de aanstelling van een nieuwe directeur en het huidige zittende team hebben we er alle vertrouwen in een stevig fundament te hebben voor de verdere groei van SPORT 2000’, aldus Steve Evers, directeur formules bij Euretco.

Bij SPORT 2000 zijn 120 vestigingen aangesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!