Talentonwikkeling in de retail

De derde leergang Young Talent Food Program start in september onder een nieuwe vlag. Het programma wordt deze jaargang aangeboden door development booster, die daarmee de EFMI Business School opvolgt.

De Young Talent Programs bieden toegevoegde waarde voor startende HBO’ers en academici, met minimaal vier maanden en maximaal drie jaar werkervaring. Het achttien maanden durende programma biedt een stevige basis aan branchekennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Kennispartner EFMI Business School blijft borg staan voor de meest actuele en hoogwaardige kennisoverdracht binnen het Food programma. Dit najaar zal het programma ook voor non-food retail en (commerciële) dienstverleners worden opgestart, omdat de vraag naar getalenteerde toekomstige leiders sterk toe zal nemen.

Ontwikkelingspartners Okke Postmus en Kasper Klaarenbeek van development booster hebben een helder doel: het duurzaam ontwikkelen van talenten onderweg naar de ‘top’. Ze willen hiermee de toon zetten voor het (her)winnen van concurrentiekracht voor toonaangevende retailers en consumentenmerken.

“Dit is geen programma voor ‘watjes’. De combinatie met een uitdagende baan vraagt veel van de deelnemers”, aldus de partners van development booster. “Hard werken, persoonlijke confrontatie, plezier, spanning en beleving zijn succeselementen die het leren voor deze nieuwe generatie leiders aantrekkelijk en effectief maken.”

Klik hier voor Meer informatie over de Young Talent Programs.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!