AvantGarde opent eigen Stylingstore

Fashionmagazine AvantGarde zal van 28 augustus tot 26 september haar eigen Stylingstore openen in het Musiskwartier in Arnhem. Een maand lang zal daar de fashion, in plaats van op papier, in real life worden 'beleefd en bedreven'. Op verschillende zaterdagen, koopzondagen en -avonden vinden speciale activiteiten plaats.

Zo heeft fashion illustrator Piet Paris een overzichtstentoonstelling met onder meer illustraties die hij voor AvantGarde heeft gemaakt. Daarnaast zijn er modeshows van Michael Barnaart van Bergen en Sepher Magshoudi. Klanten kunnen exposities bekijken van Janice en Said Marouf, en van aanstormend fashion design talent: Eunbi Kim en Kirsten Enkelmann.

Tevens kunnen bezoekers aan AvantGarde’s Stylingstore terecht voor styling- en interieuradvies. Ook kan er worden deelgenomen aan verschillende workshops waaronder de workshop modeontwerpen onder leiding van Tessa Koops - jassenontwerpster onder de naam Daite - en Dimitri Krul. Tenslotte zal Jeroen van de Mast verscheidene dagen aanwezig zijn om potentiële fashionmodels te scouten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!