Shoeby hoofdsponsor RTL 4-programma

Het Britse stylistenduo Trinny & Susannah komt naar Nederland. Vanaf woensdag 1 september zal het tweetal zeven weken lang te zien zijn in “Trinny & Susannah: Missie Holland” bij RTL 4. Shoeby zal als hoofdsponsor aan dit programma verbonden zijn.

Aan de overkant van de Noordzee is het duo al uitgegroeid tot een begrip door op straat mensen aan te spreken op hun kleding en vervolgens enkele van hen te restylen. Het gaat daarbij om doodgewone voorbijgangers, die dankzij enkele ingrepen er al snel veel beter uitzien dan voorheen. De dames hebben inmiddels een eigen kledinglijn, schreven bestsellers en zijn al bij Oprah geweest. Nu gaan ze internationaal en doen ook Nederland aan.

Volgens Mieke van Deursen, directeur van hoofdsponsor Shoeby, past het eigenzinnige stylistenduo goed bij Shoeby. "Ook zij zijn, net als wij, continu bezig om vrouwen en mannen mooier te maken. Het belooft een leuk programma te worden waardoor wij laten zien dat Shoeby het meest vernieuwende modeconcept van Nederland is.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!