Dr Oetker heeft gisteren in vier grote steden tijdelijke Italiaanse Tradizionale Steenovenwinkels geopend. In de winkels introduceert Dr. Oetker haar nieuwste steenoven Tradizionale pizza. Twee weken lang kunnen consumenten het authentieke Italiaanse pizzaconcept ervaren en de pizza proeven.
In de tijdelijke pizzawinkels in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam en Groningen wil Dr. Oetker laten zien wat het effect is als een pizza op steen wordt gebakken. De steenoventechniek zou de kwaliteit van de pizza verbeteren. “Als het gaat om oriëntatie en het kopen van producten, zien wij dat consumenten steeds meer opzoek zijn naar beleving”, zegt Geertjan Vorstenbosch, marketing manager bij Dr. Oetker. “Door onze producten aan te bieden via tijdelijke winkels in grote steden in Nederland, kunnen we het concept van de steenoven uitleggen en visualiseren.”
Uit eigen onderzoek van Dr. Oetker blijkt dat de consumptie van diepvriespizza’s in Nederland toeneemt. Diepvriespizza’s worden volgens de pizzaproducent niet langer alleen gezien als gemaksproduct, maar ook steeds meer als een volwaardige en kwalitatieve maaltijd.
Dr. Oetker opent pop-up stores
Gepubliceerd op 29 november 2010 om 00:00
Reacties 0