Terreurbestrijding vanuit Walmart

De Amerikaanse regering gaat Walmart-klanten vragen tijdens het winkelen te letten op terroristische activiteiten. De minister van Binnenlandse Veiligheid, Janet Napolitano, spreekt de burgers in de supermarkten toe middels een videoboodschap.

In deze videoboodschap stelt de minister zich voor en komt vervolgens met een boodschap. "Als je iets verdachts ziet op de parkeerplaats of in de winkel, meteen iets zeggen. Meldt verdachte activiteiten aan de lokale politie of sheriff. Als je hulp nodig hebt, vraag dan de Walmart-manager om hulp. Bedankt voor jouw aandeel in het veilig houden van onze woonplaatsen."

De videoboodschap is onderdeel van de 'If You See Something, Say Something'-campagne, een campagne die na de aanslagen van 11 september 2001 geïntroduceerd is in het openbaar vervoer van New York. Vervolgens is deze uitgebreid naar diverse gelegenheden. De videoboodschap wordt uitgezonden in 588 winkels van Walmart in 27 van de 50 Amerikaanse staten. Walmart heeft totaal ruim 4300 winkels in de VS.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!