Hunkemöller beste lingeriezaak

Hunkemöller mag zich voor de derde keer op rij de best gewaardeerde lingeriewinkel voor de Nederlandse vrouw noemen. De lingeriezaak kreeg een 7,47 als rapportcijfer in een onderzoek van GfK onder 7300 consumenten. LinCHérie volgt op nummer twee, met slechts 0,05 punten verschil. Livera kreeg een 7,34 van de Nederlandse vrouw en eindigde op de derde plek, zo schrijft Textilia.

Voor zowel vrouwen als mannen is prijs het belangrijkste beoordelingsaspect, gevolgd door service. "Het valt me op dat winkels die het goed doen qua prijs, hoger in de lijst terecht komen", aldus Karin van Pareren, research analist bij GfK. "Hunkemöller scoort goed op het beoordelingsaspect aanbiedingen en ik denk dat ze daarom winnen van LinCHérie."

Ook bij de Nederlandse mannen blijft Hunkemöller, met een 7.43, favoriet. Op de tweede plaats staat Livera (7.39), gevolgd door de Bijenkorf (7.27). Prijs en collectie vormen bij de mannen de belangrijkste afwegingen in de keuze voor een bepaalde type winkel. Pas daarna wordt er gekeken naar de service en het personeel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!