Kruidvat komt met klantenkaart

Consumenten die winkelen bij Kruidvat kunnen dat vanaf morgen doen met een op maat gemaakte voordeelkaart. Door verschillende interessegebieden en het aankoopgedrag te onderscheiden, voorziet Kruidvat kaarthouders van ‘customized’ aanbiedingen voor de klant.

“Met de introductie van de Jouw extravoordeelkaart geeft Kruidvat de klantenkaart in Nederland een vernieuwde invulling”, meldt Gerard van Breen, algemeen directeur van Kruidvat. “Als voordeeldrogist vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze aanbiedingen, met of zonder kaart. Daarom past de extravoordeelkaart zo goed bij Kruidvat. Ons assortiment, de lage prijzen en de hoeveelheid aanbiedingen veranderen niet. Het voordeel komt bovenop de bestaande aanbiedingen.”

Klanten kunnen de klantenkaart in de Kruidvat-winkels ophalen en zich vervolgens online registreren. Vervolgens ontvangen zij dagelijks wisselende persoonlijke aanbiedingen. Met de kaart sparen klanten bovendien voor cadeaus. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal in Nederland wordt besteed, wordt 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!