IJssalons breiden assortiment uit

Nederland doet wat betreft ijskwaliteit mee met de internationale top, zo meldt De Telegraaf vandaag. Maar de consumptie ervan laat te wensen over. Een manier om dat omhoog te krikken, is het ijsseizoen verlengen.

Door het inzetten van de juiste marketing moet het mogelijk zijn om langer open te blijven, zo meldt Luc Blok van het IJscentrum. Zij kunnen bijvoorbeeld nieuwe ijssoorten toevoegen aan het assortiment, zoals dropijs of haringijs. Ook kan worden gedacht aan het uitbreiden van het assortiment met ijstaarten, oliebollen of bonbons.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!