Media Markt lanceert reviewplatform

Media Markt heeft een online platform ontwikkeld, waarop consumenten hun ervaringen met Media Markt-producten kunnen delen. Volgens de retailer oriënteert de consument zich vaak online voordat hij of zij een elektronicaproduct aanschaft. Het probleem zou echter de betrouwbaarheid van de gevonden informatie zijn. Vaak zou het niet duidelijk zijn of de gegevens wel kloppen en van een fabrikant, online winkel of een vergelijkingssite komen.

De retailer wil consumenten via het platform ‘Geef UW mening’ de mogelijkheid bieden direct online te kunnen zien hoe een apparaat presteert. Op het platform komen geen commerciële reviews van fabrikanten te staan. De keten werkt bij ‘Geef UW mening’ samen met onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy, zodat de betrouwbaarheid gewaarborgd wordt.

Om de klanten te stimuleren product reviews te schrijven, is Media Markt een grote actie begonnen. Iedereen die zijn mening geeft over een bij Media Markt aangeschaft product, maakt kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen, in de vorm van Media Markt cadeaukaarten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!