VanHaren 'Beste Werkgever Retail 2011'

Schoenenformule vanHaren is uitgeroepen tot ‘Beste Werkgever Retail 2011’. De keten behoort daarnaast de top tien beste werkgevers van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse medewerkersonderzoek van onderzoeksbureau Effectory waaraan 300 duizend medewerkers hun eigen werkgevers beoordelen. Naast de Beste Werkgeversscore waren er dit jaar sectoren geselecteerd waarop organisaties - ongeacht de bedrijfsgrootte - kunnen uitblinken.

VanHaren kwam als beste uit heel retailland uit de bus.“Met een 8.2 als gemiddeld cijfer is de tevredenheid onder onze werknemers met 0,1 punt gestegen ten opzichte van vorig jaar“, aldus directeur Krein Bons. “Onze intentie is altijd om het beter te doen. We hebben wat we zelf vonden dat verbeterd kon worden, naast het medewerkersonderzoek van vorig jaar gelegd en daar zijn we ook daadwerkelijk mee aan de slag gegaan.“ De directeur zegt vijf bedrijfswaarden te hanteren. “Dat zijn klantgericht, resultaatgericht, plezier, openheid en samenwerken. Bij ons is iedereen leidinggevend en iedereen werknemer.“

Nu is vanHaren actief met 137 filialen en ruim 1.550 medewerkers. VanHaren behoort tot de DEICHMANN-groep met hoofdkantoor in Essen (Duitsland), dat actief is in 22 landen in zowel Europa als in de VS.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!