La Place introduceert nieuw foodconcept

Restaurantketen La Place lanceert, onder de naam ‘La Place Food’, een versafdeling met ambachtelijke streekproducten voor thuis. Dat schrijft Distrifood online. Op de parterre van V&D Enschede opende vorige week de eerste vestiging van het concept.

Klanten kunnen bij La Place Food terecht voor onder meer zestig soorten Nederlandse kazen, van kleine boerderijen met zeventig tot negentig koeien. Tevens is er keuze uit 75 verschillende soorten verse vleeswaren, gebraden en rauwe hammen, patés en gril- en droogworsten. Ook zijn er handgemaakte broden uit steenvloerovens, huisgemaakte salades, quiches en taarten verkrijgbaar en biedt La Place Food een selectie van de tachtig beste artikelen van andere La Place afdelingen aan.

“Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is de juiste productkennis bij de medewerkers hier erg belangrijk”, aldus directeur Paul Bringmann. De medewerkers van het nieuwe concept hebben een training gevolgd over het arbeidsproces van de diverse producten en de productkenmerken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!