Hunkemöller lanceert sportmodelijn

Lingerieketen Hunkemöller verkoopt voortaan naast ondermode ook diverse sportkledingstukken. Sportbeha’s verkocht het bedrijf al, maar ook capuchontruien, sokken, leggings en sportbroeken zijn nu in de lingeriewinkel te koop. Inkoopdirecteur Lucie van Egteren vertelt: “Wij voegen steeds nieuwe productgroepen toe, maar alleen als ze een link hebben met lingerie”.

Hunkemöller verkocht al langer sportbeha’s. Van Egteren: “Voor vrouwen is het heel belangrijk dat zij tijdens het sporten een goed passende en ondersteunende beha dragen. Dit is niet alleen comfortabeler, maar ook beter voor de borsten.” Daarnaast neemt de vraag naar sportieve bovenkleding die je zowel buiten als binnen kunt dragen toe. Daarom heeft Hunkemöller nu ook verschillende sportieve kledingstukken toegevoegd aan de Active Wear-collectie.

Hunkemöller mikt zowel op bestaande als nieuwe klanten. “Voor vrouwen die hiervoor bij andere ketens kochten, kan de Active Wear-collectie een reden zijn om bij Hunkemöller te komen winkelen”, aldus Van Egteren. De nieuwe collectie is vanaf half januari verkrijgbaar bij alle grotere filialen van Hunkemöller. Verkoopprijzen zullen variëren van acht euro voor een paar sportsokken tot 33 euro voor een capuchontrui.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!