Inditex brengt Oysho naar Nederland

De Spaanse modeformule Oysho gaat zijn eerste stappen zetten op de Nederlandse markt. Moederconcern Inditex is voor de vestiging in Rotterdam op zoek naar verkoopmedewerkers, een shopmanager en een shop assistant.

Wanneer het filiaal wordt geopend is onduidelijk. Ook over de precieze locatie van de winkel is nog niets bekend. Nederlandse consumenten konden vorig jaar de ondermode van Oysho al bestellen via de webshop van de formule. Oysho is momenteel met vierhonderd winkels actief in dertig landen. De keten opende vorig jaar filialen in Guatemala, Marokko en China.

De retailer is onlangs de samenwerking aangegaan met sportmerk Adidas. De twee partijen brengen een collectie op de markt voor verschillende sportdisciplines, variërend van yoga tot hardlopen en fitness. In september werd de eerste 'Adidas for Oysho' geïntroduceerd. Oysho liet toen weten dat de merken goed bij elkaar passen, omdat ze dezelfde waarden hebben: creativiteit, kwaliteit van design, flexibiliteit en innovatie. De formule ziet het daarnaast als een uitgelezen kans om de sportcollectie verder uit te breiden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!