Overkoepelend platform voor kortingsites

AlltheDeals.nl brengt consumenten een totaaloverzicht van alle aanbiedingen van verschillende kortingsites als Groupon en Groupdeal. Oprichter Jeroen Beijer wil het concept ook uitrollen in het buitenland. De domeinnaam is inmiddels al in verschillende landen vastgelegd, mocht het initiatief goed ontvangen worden.

Op AlltheDeals.nl worden de aanbiedingen van meer dan tachtig koopjessites op stedelijk of landelijk niveau gesorteerd. Ook kan er een selectie gemaakt worden op negen hoofd- en meer dan vijftig subcategorieën. Met de aggregator wil Beijer de informatiestroom van koopjessites ordenen. “Ik vergelijk het met de postbode die reclamefolders rondbrengt. Die gooit ook niet alleen de folder voor V&D door de bus”, zegt Beijer.

AlltheDeals.nl draait vooralsnog op twee bescheiden inkomstenbronnen: advertenties en betalingen van affiliates. Beijer verwacht niet dat de koopjessites het platform als concurrent zien. “Uiteindelijk sturen we alle consumenten door naar de oorspronkelijke website”, aldus Beijer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!