Jumbo laat zich nadrukkelijker online zien

Jumbo Supermarkten gaat zich zijn online aanwezigheid vergroten. De formule heeft hiertoe woensdag een fanpage geopend op Facebook. Ook heeft de keten een app voor recepten geïntroduceerd, is er een e-coupon om klanten meer te interesseren voor de digitale nieuwsbrief en zijn er onder meer tips en suggesties voor wijnliefhebbers via het eigen wijnweblog.

Directeur marketing en formule Colette Cloosterman-van Eerd ziet 'online' als een enorme kans nu het bedrijf steeds verder groeit. "Veel bestaande en nieuwe klanten hebben er anno 2012 behoefte aan op een verschillende manieren met Jumbo in contact te komen en met ons bezig te zijn. Daar springen we nu op in met een aantal online initiatieven. Het sluit aan op onze belangrijkste missie: zorgen voor honderd procent tevreden klanten. Dus ook online."

De nieuwe fanpage op Facebook moet de dialoog tussen Jumbo en klant aanwakkeren. "Maar we willen ook graag van onze klanten leren. We willen het als immers organisatie elke dag beter doen. We zullen de contacten bijvoorbeeld gebruiken om producten te ontwikkelen en verbeteren. Het is een belangrijke stap", aldus Colette Cloosterman- van Eerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!