Vanilia gaat internationaal bezorgen

Fashionretailer Vanilia bezorgt webshopbestellingen voortaan ook in het buitenland. Alles wat in de boutiques van Vanilia te vinden is, kan in de webshop besteld worden. In Nederland is het verzenden en het in de boutiques retourneren van online bestellingen gratis, maar buitenlandse klanten betalen wel verzendkosten.

“We merkten dat er heel veel vraag naar internationale verzending was vanuit Nederlandse vrouwen die in het buitenland wonen”, vertelt Frederike van Dissel, online marketing medewerker bij Vanilia. “Ook toeristen die bijvoorbeeld in Maastricht, Den Haag of Amsterdam kennis hebben gemaakt met Vanilia, zijn enthousiast over de buitenlandse bestelmogelijkheden”, zegt Van Dissel.

Veel van de buitenlandse klanten wonen in België, Duitsland, Zwitserland en Zweden. Maar sommige pakketen moeten op exotische plekken bezorgd worden. “Vorige week kregen we zelfs een bestelling uit Brunei”, aldus Van Dissel.

De verzending naar het buitenland is vooralsnog geen voorbode van een internationale uitrol van Vanilia, meldt Van Dissel. De logistiek wordt verzorgd door PostNL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!