Tuincentrum Leurs wint Human Capital Award

Tuincentrum Leurs in Venlo heeft dankzij zijn businessconcept de Human Capital Award handel 2012 in de wacht gesleept. Uitgangspunt van dit businessconcept is dat ‘klanten nieuwe klanten werven’, niet alleen op basis van een breed en gevarieerd assortiment, maar ook door de organisatie van activiteiten en door deel uit te maken van de regio.

“Vanuit dat uitgangspunt worden leidinggevenden en medewerkers gestuurd, getraind, ontwikkeld en weten ze exact wat er van hen wordt verwacht. Dat legt het bedrijf geen windeieren en daarom wint Tuincentrum Leurs de Human Capital Award 2012”, aldus juryvoorzitter Peter Cras, algemeen directeur van Kenniscentrum Handel.

De Human Capital Award handel wordt jaarlijks uitgereikt door Kennniscentrum Handel aan het bedrijf in de sector handel dat het best zijn ‘menselijk kapitaal’ verzilvert. De bekendmaking van de winnaar vond maandag plaats tijdens het ‘Human Capital Event’ in Burgers’ Zoo. Behalve Tuincentrum Leurs in Venlo waren ook Harense Smid in Schijndel en HEMA Rosmalen genomineerd voor de HCA.

Ber Raemaekers van ANWB Helmond werd door de bezoekers (vakgenoten) van het evenement uitgeroepen tot ‘Beste Praktijkopleider handel 2012’.Maikel Verbogt van de HEMA Tilburg won de ‘Populariteitsprijs Beste Praktijkopleider’. Hij genereerde online de meeste aandacht voor zijn nominatie en tegelijk voor het belang van het opleiden op de werkvloer waarin praktijkopleiders een belangrijke rol hebben.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!