Roland van Geest verlaat Audax

Hoofddirecteur Roland van Geest vertrekt per 1 oktober bij Audax. Reden van zijn vertrek is de vereenvoudiging van de (directie)structuur die meer verantwoordelijkheid bij de werkmaatschappijen zal leggen.

Sinds zeven jaar werkte Van Geest in verschillende directiefuncties bij Audax. In de eerste jaren was hij algemeen directeur van de AKO winkelorganisatie. Vanaf 2008 werd hij lid van de concerndirectie, verantwoordelijk voor zowel de uitgeverij- als retailactiviteiten. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de consumentendivisies bestaande uit: AKO, AKO Online, Audax Publishing, Party Publishing, Uitgeverij De Vrijbuiter, Uitgeverij Cascade en namens Audax de jointventure NLMAG.

Per 1 oktober rapporteren de directies van de uitgeef- en retailactiviteiten rechtstreeks aan ceo Erik Willems. Inmiddels is Audax op zoek naar een algemeen directeur/uitgever voor de Amsterdamse uitgeefactiviteiten. Binnen de retailtak is deze functie inmiddels ingevuld door Sjaak Mark. Ook Kristine Ooms en Koen de Buck, verantwoordelijk voor Cascade en De Vrijbuiter, rapporteren vanaf 1 oktober rechtstreeks aan Willems.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!