Intergamma voert directiewisselingen door

Rob Klifman wordt de nieuwe directeur supply chain management en centrale inkoop bij Intergamma. Per 17 september is hij verantwoordelijk voor supply chain management en per 1 februari 2013 komt centrale inkoop daarbij. Deze verantwoordelijkheden worden in de huidige markt steeds belangrijker en krijgen meer met elkaar te maken, daarom is besloten hiervoor een nieuwe directiefunctie te creëren, stelt het retailbedrijf in een persbericht.

Klifman is sinds februari 2009 werkzaam bij Intergamma in de functie van formuledirecteur KARWEI. Daarvoor werkte hij in de doe-het-zelfmarkt als commercieel directeur, eerst voor Kooyman op Curaçao, Aruba en Bonaire en later voor Praxis in Nederland.

Klifmans oude functie als formuledirecteur KARWEI wordt per 17 september 2012 ingevuld door Steven van der Krogt. Hij is sinds juli 2009 werkzaam bij Intergamma als manager category management GAMMA Nederland. Kroft studeerde bedrijfskunde en werkte na zijn studie bij verschillende detailhandelsondernemingen en fabrikanten, met name in food.

Franchiseorganisatie Intergamma exploiteert de winkelformules GAMMA en KARWEI. De ketens tellen respectievelijk 246 en 130 bouwmarkten in Nederland en België. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!