Samenwerking Consumentenbond en Kieskeurig.nl

Op de site van de Consumentenbond kunnen consumenten voortaan de prijzen vergelijken van ruim vijfhonderd webwinkels in zeventig verschillende productcategorieën. Hiertoe is de bond een samenwerking aangegaan met Kieskeurig.nl. Zodra de consument een product kiest, wordt meteen doorverwezen naar de desbetreffende webwinkel. Hiervoor ontvangt de bond gemiddeld 16 eurocent.

De dagelijkse update over prijsgegevens en de voorraadstatus wordt geleverd door Kieskeurig.nl. Volgens directeur Bart Combée is voor Kieskeurig.nl gekozen omdat de prijsvergelijkingssite net als de Consumentenbond streeft naar een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening. Kieskeurig.nl screent aangesloten webwinkels op verschillende onderdelen, zoals fraude en misleiding. Ook de bereikbaarheid wordt regelmatig getest.

Op de site van de Consumentenbond wordt daarnaast vermeldt welke webwinkels worden ondersteund door het Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk. Beide keurmerken zijn aangesloten bij de Geschillencommissie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!