Blokker integreert afhaalpunten in winkel

Klanten van Blokker kunnen online bestelde producten voortaan in de winkel ophalen. De keten van huishoudelijke producten heeft speciale afhaalpunten gebouwd in al haar zeshonderd vestigingen.

De vernieuwing is onderdeel van het beleid om de integratie tussen online en offline beter op elkaar af te stemmen. Ook de webshop blokker.nl heeft een make-over ondergaan. De navigatie is verbeterd en artikelen zijn eenvoudiger te vinden.

Volgens Blokker laten de verkopen via de webshop een stijgende lijn zien. “Met onze webshop en winkelnetwerk willen we het voor onze online klanten zo eenvoudig mogelijk maken om onze artikelen in huis te krijgen. Een duidelijke webshop en een netwerk van meer dan zeshonderd afhaalpunten draagt daar natuurlijk aan bij”, zegt woordvoerder Johan Oosterhof.

Consumenten kunnen bijna het complete assortiment van de webshop bij elk afhaalpunt ophalen. Ook in het kleinste Blokker-filiaal. De webshop biedt sowieso meer artikelen aan dan de fysieke winkel. “Zo hebben we onlangs weer honderden films en TV-series toegevoegd en hebben we een uitgebreid assortiment espressomachines”, aldus Oosterhof.

In de papieren Blokker-folder is er voortaan aandacht voor speciale aanbiedingen die alleen op internet gelden. Via de webshop blijft het mogelijk om producten thuis te laten bezorgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!