‘House of Shoes staat voor doorstart’

Curator Cees Klomp komt woensdag met ‘nieuws’ over schoenenketen House of Shoes. Dat zegt een medewerkster van het advocatenkantoor Bierman Advocaten. Het gaat mogelijk om een doorstart van de winkelketen. Vandaag voert de curator nog onderhandelingen.

De Gelderlander meldde eerder al dat er tien partijen geïnteresseerd waren om de boedel van de failliete winkelketen over te nemen en een doorstart te maken. Curator Cees Klomp sprak in de krant van ‘serieuze partijen die zich hebben bewezen in de schoenenbranche’. De curator achtte de kans op een doorstart destijds ‘zeer groot’. Met twee partijen zou hij sinds vorige week verder hebben onderhandeld.

Begin november werd House of Shoes failliet verklaard. Alle 270 medewerkers zijn formeel ontslagen en krijgen een UWV-uitkering. Desondanks zijn alle 41 winkels open gebleven en werkt het personeel door. Daarentegen is het niet meer mogelijk om online bestellingen te doen.

Bezoekers van de website krijgen direct een melding: ‘Wegens technisch onderhoud aan onze webshop is het helaas niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Excuses voor het ongemak, dit zal z.s.m. verholpen worden. Retour gestuurde artikelen en niet geleverde artikelen zullen zo snel mogelijk worden terugbetaald.'

Volgens Cees Klomp is er geen garantie dat al het winkelpersoneel na een doortart aan het werk kan blijven.

Eerder: House of Shoes failliet

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!