La Place tekent voor derde Duitse vestiging

La Place opent in 2014 zijn derde Duitse restaurant in de plaats Montabaur. De restaurantketen heeft momenteel nog geen vestigingen bij onze oosterburen, de eerste twee filialen staan voor 2013 op de planning. Daarna volgt het filiaal in Montabaur, een stad met twaalfduizend inwoners in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts.

“Het contract voor Montabaur is onlangs getekend. Dit restaurant gaat in 2014 van start”, zegt La Place-ceo Paul Bringmann. De ceo wil nog niet bekend maken wat de locaties van de eerste twee filialen worden. “Als alles volgens plan verloopt opent nog voor de zomer van 2013 het eerste La Place restaurant. Een tweede filiaal in Duitsland zal nog datzelfde jaar volgen.”

De horecaformule heeft in 2013 nog meer veranderingen in petto. Zo opent La Place Food in de Kalverstraat in Amsterdam zijn eerste stand-alone vestiging. Daarnaast wordt op Schiphol Plaza een nieuwe La Place geopend. Dit restaurant vervangt de huidige Délifrance zit. Een gedeelte ervan zal 24 uur per dag geopend zijn.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!