Vier sterren voor Stadshart Amstelveen

Het winkelcentrum Stadshart Amstelveen is het eerste Nederlandse winkelcentrum met vier sterren. De classificatie staat voor het kwaliteits- en serviceniveau en is toegekend door het Frans bedrijf SGS.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om aan alle internationale eisen op het gebied van service, communicatie en diensten te voldoen, meent manager van het winkelcentrum Ben Verheijen.
In totaal werd het winkelcentrum op maar liefst 571 criteria getoetst.

"Om ons nog beter te kunnen onderscheiden introduceren wij een compleet en zeer uitgebreid pakket aan services. Wij vergelijken ons winkelcentrum met de ultieme serviceomgeving: een hotel. We hebben een receptie toegevoegd en zien onze klanten als gasten. Als ze een probleem hebben, dan hebben wij servicemedewerkers die een oplossing zoeken", stelt Verheijen.

Services die Stadshart Amstelveen heeft geïntroduceerd lopen uiteen van een personal shopper die de winkelende klant kosteloos voorziet van stylingadviezen tot en met een kindertreintje dat door het winkelcentrum rijdt. Ook zijn er kluisjes om tassen in op te bergen en loungegebieden met iPads toegevoegd. Bovendien is het serviceniveau in de parkeergarage Q-Park Stadsplein verhoogd. Er zijn twee elektrische oplaadpunten aangebracht en Q-Park heeft een tiental extra grote familieparkeerplaatsen gecreëerd.

SGS gaf eerder aan negen andere winkelcentra in Europa vier sterren gaf, waaronder Carré Sénart in Parijs, Galeria Mokotow in Warschau en Forum Nacka in Stockholm.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!