Ook Praxis introduceert afhaalpunten

Praxis heeft in een deel van haar vestigingen voorzien van afhaalpunten. Klanten van acht Amsterdamse Praxis-winkels kunnen hun artikelen online bestellen en een paar uur later in de winkel komen afhalen. De ‘Klik & Haal Af’ service van Praxis wordt binnenkort bij alle 139 Praxis-winkels uitgerold.

Praxis wil met de nieuwe dienst inspelen op de wensen van de moderne klusser. “Klussers hebben vaak veel tijd nodig om de benodigde artikelen in de winkel bijeen te zoeken”, zegt Roy van Keulen, manager multichannel bij Praxis. “Niet zo gek, want veel klanten kennen de weg niet zo goed als in bijvoorbeeld een supermarkt waar ze dagelijks komen. Met de service kunnen zij veel tijd besparen."

Praxis heeft daarnaast een nieuwe website gelanceerd waarop consumenten online kunnen checken of de producten die zij nodig hebben wel in de winkel op voorraad zijn. De vernieuwde site biedt daarnaast klushulp bij veelvoorkomende klussen, de mogelijkheid om producten te vergelijken en services die online te bestellen zijn. De bouwmarkt verkoopt al een tijdje online, maar biedt slechts een deel van zijn assortiment op de webshop aan. Klanten van de Klik & Haal-af service kunnen uit achtduizend producten kiezen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!