Andere koers voor retailjaarprijzen

De Stichting Retail Jaarprijs en uitvoerende organisaties Retail Jaarprijs Events BV en Q&A Research & Consultancy hebben per direct de samenwerking beëindigd. Dat melden beide partijen aan RetailNews.nl.

De samenwerking is na zes jaar gestopt, maar dat heeft geen gevolgen voor zowel het Beste Winkelketenonderzoek als de Retail Jaarprijzen die jaarlijks worden uitgereikt, aldus de organisaties.

“We hebben de afgelopen zes jaar succesvol samengewerkt met elkaar”, meldt Oscar van den Ende, voorzitter van de Stichting Retail Jaarprijs. “Maar het model raakte verouderd en de behoefte aan meer individuele invulling en verantwoordelijkheid van de partijen groeide.”

De Stichting Retail Jaarprijs ‘neemt nu stappen om de continuïteit en kwaliteit van haar prestigieuze detailhandelsprijzen maximaal te verankeren’, zo verklaart de Stichting.

De verkiezing Beste Winkelketen 2013, georganiseerd door Q&A Research & Consultancy, gaat zelfstandig verder en start dit jaar op 15 mei en de voorbereidingen beginnen vanaf 2 april. Consumenten kunnen vanaf 15 mei hun favoriete winkelketen beoordelen via de website bestewinkelketen.nl. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!