Knab integreert iDEAL in mobiele app

Knab maakt het als eerste Nederlandse bank voor consumenten mogelijk via een mobiele applicatie af te rekenen met iDEAL. "Als je via de mobiele site van bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl een pizza wil afrekenen met iDEAL, wordt automatisch de Knab-app opgestart", legt mede-oprichter en directeur klant & business development Marcel Kalse uit aan RetailNews.

Bij andere banken moeten consumenten nog via de browser inloggen, wat meer tijd kost. Zij zullen nu echter snel gas geven om de ontwikkeling te volgen, denkt Kalse. "Grote banken zijn net olietankers, daar kost het veel meer tijd. Zij blinken niet uit in innovativiteit." Als nieuwe bank kan Knab juist snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, stelt hij. De online bank heeft donderdag een update van zijn mobiele applicatie gelanceerd, die klanten kunnen downloaden op hun apparaat.

In de tweede helft van 2012 kochten 1,7 miljoen Nederlanders een product met hun smartphone of tablet. Dat was een toename van zeventig procent ten opzichte van het jaar ervoor, meldde Thuiswinkel.org. De belangenorganisatie maakt zich al een tijd lang hard voor een mobiele variant van iDEAL.

Eerder: Grote toename aantal mobiele kopers

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!