Gemengde reacties op najaarscollectie M&S

De reacties op de najaarscollectie damesmode van Marks & Spencer zijn wisselend. Het is de eerste collectie die door het nieuwe dameskleding managementteam wordt uitgebracht. Topman Marc Bolland van M&S staat onder druk, omdat al twee jaar de dameskleding van M&S niet goed loopt.

“Het ziet er niet heel erg anders uit”, is een reactie van een aandeelhouder in het Britse dagblad The Guardian. Volgens haar heeft de mannenkleding een fantastische pasvorm en is van goede kwaliteit, maar zien de pakken voor vrouwen er erg goedkoop uit. Een andere klant vindt wel dat sommige kledingstukken er beter uitzien, meer modern. Dat sluit aan bij enkele shoppers die blij zijn dat de kleding van M&S er niet meer zo truttig uitziet. Een modeblogger prijst dat er tekenen van verbetering zijn. Ook vindt ze het goed dat het Britse warenhuis consumenten toont hoe ze outfits kunnen opbouwen.

M&S heeft sinds het voorjaar een e-boutique met damesmode in de Klaverstraat in combinatie met een delicatessenwinkel. De komende jaren krijgen Den Haag en Amsterdam ook een grote flagshipstore.

Eerder op RetailNews:
Kledingomzet Marks & Spencer neemt opnieuw af
M&S zet in Nederland in op multichannelstrategie

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!